Een mens kan allerlei verschillende soorten sieraden dragen. Zo is de ring één van de meest gedragen sieraden. Sommige mensen dragen een ring omdat ze deze mooi vinden, maar koppels dragen het vaak als een teken van liefde. Zo kan je een ring dragen die je met je verloving hebt gedragen of je draagt een ring omdat je getrouwd bent. Voordat je iemand ten huwelijk vraagt met een verlovingsring is het van belang dat je de ringmaat van die persoon weet. Dit kan je te weten komen door een ring op te meten die je verloofde vaak draagt. Doe dit wel zonder dat de ander het doorheeft, anders is de hele verrassing eraf.

Groot assortiment aan oorbellen

Ook het dragen van oorbellen is al sinds jaar en dag een populair sieraad. Vaak heb je bij oorbellen de keuze uit goud of zilver. Veel mensen hebben de voorkeur voor één van deze twee, maar er zijn ook mensen die de twee materialen lekker met elkaar mixen. Zoals de naam al zegt, worden oorbellen gedragen in het oor. Voordat je een oorbel kan dragen, maar je eerst een gaatje laten schieten in je oorlel. Dit doet vaak maar heel even pijn en daarna kan je genieten van die prachtige nieuwe oorbellen die je gekocht hebt.

Andere soorten sieraden

Naast de ring en de oorbel is er ook nog de armband. Deze wordt om de pols gedragen en kan vaak omgedaan worden met een speciale sluiting. Toch zijn er ook flexibele armbanden die je zo om je pols kan schuiven. In de zomer is het vaak populair om geen armband maar een enkelbandje te dragen. Dit kan van goud of zilver zijn, maar ook gevlochten zijn met leuke kleurtjes touw. Heel makkelijk en leuk om zelf te maken! Het laatste soort sieraad dat behoort tot de top vijf is de ketting. Dit sieraad hang je om je nek en kan verschillende lengtes hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.