Als bedrijf wil je natuurlijk dat jouw boodschap zo goed mogelijk overkomt bij jouw doelgroep. Een manier om dit te doen, is door gebruik te maken van strakke en stijlvolle displays. Displays zijn er in allerlei soorten en maten, maar textielframes zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Textielframes zijn frames waarin een doek gespannen wordt, waardoor je een strak en naadloos geheel krijgt. Deze frames zijn niet alleen stijlvol en modern, maar ook erg praktisch. Zo kun je het doek eenvoudig vervangen als je een nieuwe boodschap wilt communiceren.

Boodschap overbrengen met enkelzijdige textielframes

Er zijn verschillende soorten textielframes waar je uit kunt kiezen. Zo zijn er enkelzijdige frames waarbij het doek aan één kant zichtbaar is. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld een boodschap wilt communiceren aan de muur of in een vrijstaande display. Maar als je wilt dat jouw boodschap van alle kanten zichtbaar is, kun je ook kiezen voor dubbelzijdige frames. Hierbij wordt het doek aan beide kanten van het frame gespannen, waardoor je jouw boodschap vanuit alle hoeken goed kunt zien.

Enkelzijdige textielframes zijn geschikt voor allerlei toepassingen. Zo kun je ze gebruiken als je een product of dienst wilt promoten op een beurs of evenement. Maar ook in een winkel of showroom kunnen textielframes zorgen voor een professionele uitstraling. Door de strakke en naadloze afwerking van het doek komt jouw boodschap namelijk goed tot zijn recht.

Boodschap versterken met LED verlichting

Wil je jouw boodschap nog beter laten opvallen? Dan kun je ervoor kiezen om het textielframe te voorzien van LED verlichting. Dit kan bijvoorbeeld door middel van LED strips die aan de achterzijde van het frame bevestigd worden. Hierdoor komt jouw boodschap nog meer naar voren en wordt deze nog beter zichtbaar. Bij EFKA bieden we ook enkelzijdige textielframes aan met LED verlichting.

Bij EFKA kun je terecht voor enkelzijdige textielframes in allerlei maten en vormen. Of je nu op zoek bent naar een staand frame of een frame dat aan de muur bevestigd kan worden, bij ons vind je altijd een oplossing die bij jouw wensen past. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of bekijk onze website voor meer informatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.