Als je op zoek bent naar een klassieke woning in traditionele zin, dan is de eigentijdse familievilla iets voor jou. Het beschikt over een ruim interieur met grote ramen en open plattegronden. Er is niet veel decoratie aanwezig in deze huizen. Ze hebben echter veel natuurlijk licht dat door hun ramen komt. Deze villa stijl is een klassiek ontwerp voor een gezinswoning. Het is ook een tijdloze bouwstijl die al honderden jaren populair is. Als je op zoek bent naar een traditioneel huis dat de tand des tijds zal doorstaan, overweeg dan een villa!

Moderne villa

Moderne villa’s zijn strak, schoon en minimalistisch. Ze zijn meestal moderner dan de klassieke stijl, maar niet zozeer dat ze koud of ongemakkelijk zijn. Ze zijn open en luchtig, met veel lichte en ruime interieurs die natuurlijke afwerkingen benadrukken, zoals houten vloeren en stenen werkbladen. Moderne villa’s zijn vaak strak en niet rommelig. Je kunt een aantal planten toevoegen om een ​​beetje groen in huis te halen. Je kunt een moderne villa bouwen met de hulp van professionals zoals architecten en ingenieurs. Ze geven je een idee van wat je kunt verwachten en wat je kunt doen om de moderne villa van je dromen te krijgen.

Mediterrane villa

De mediterrane villa is een stijl die moderne elementen combineert met traditionele architectuur. Dit type woning heeft hoge plafonds, hoge bogen en grote leefruimtes met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten. De buitenmuren zijn meestal gemaakt van baksteen of steen, wat het huis een klassieke uitstraling geeft. Er zijn tegenwoordig veel verschillende soorten mediterrane villa’s op de markt, dus je zult wat onderzoek moeten doen voordat je er een kiest die het beste bij je behoeften past. Ook kun je bij engelarchitecten.nl/ ingenieurs en architecten raadplegen als je een mediterrane villa wilt die bij je stijl past.

Landelijke villa

De landelijke villa is een traditioneel huis met een rustieke uitstraling. Het heeft een shingled exterieur met stenen of bakstenen accenten. De interieurs zijn vaak warm en gezellig, met zichtbare houten balken, hardhouten vloeren en muren vol familiefoto’s. Er zijn dus verschillende soorten stijlen waarin je je villa kunt laten bouwen. Bekijk eens een aantal van deze stijlen om erachter te komen welke stijl bij jou past!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.